lauantai 7. tammikuuta 2017

Jotain uutta lastenvaaterintamalla - Desiqual



Desigual - kuulostaako tutulta? Minulle Desiqualin lasten tuotteet olivat täysin tuntemattomia, kunnes isovanhemmat toivat nämä upeat paidat pojille tuliaisiksi espanjanmatkaltaan.

Materiaali tuntui laadukkaalta ensihypistelyssä ja hyvin nämä ovatkin kestäneet pesua ja käyttöä. Paitojen normaalihinta näkyy netissä olevan 44 euroa (mutta käsittääkseni nämä on saatu tehtaanmyymälästä edullisemmin). Kumpikin pojista tykkää kovasti tuliaispaidastaan, joten nämä näyttävät paidat ovat olleet kovassa käytössä. Isoveikan paidan Star Wars alus-painatus jatkuu kivasti takahelmaan ja myös pikkuveikan värikkään paidan kuviointi jatkuu selkäpuolella.

Kivan erilaista, värikästä ja elämäniloista - samantapaista taitaa kuuluttaa Desiqualin tunnuslausekin.

Mitäs tykkäätte? Onko Desiqual tuttu?

Leppoisaa loppiaisviikonlopun jatkoa toivotellen,

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista!-bloggari

P.S. Hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Itselläni on useampikin paita Desiqualilta. Ovat sen verran hintavia, että kyttäilen aina aleista. Tytölle ostin parisen vuotta sitten yhden pidemmän tunikatyyppisen ohuen collegen ja sen laatu oli ihan kuraa. Pesin ohjeen mukaan ja silti materiaali meni ihan nuhjaantuneen näköiseksi jo ensimmäisessä pesussa. Onneksi poikien paidat vaikuttaa laadukkaammilta! Ehkä meillä osui joku maanantaikappale.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjaa, että tytön paita oli heikkolaatuinen. Omasi ovat ilmeisesti olleet laadukkaita, kun olet useamman hankkinut?

      Minäkin olen bongannut Desiqualin naisten malliston ihania tuotteita joskus Sokoksella, mutta tarkemmin en ole vielä tutustunut.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)