perjantai 2. lokakuuta 2015

Oranssia, oranssia, oranssia









Oih! Jos on Reiman oranssi Taag takki tuotekuvissa ihana, on se livenä vielä herkullisempi! Ennen syysmyrskyn tuloa kuvailimme pikkuveikan kanssa uusia syys- ja talvivarusteita terassilla syksyisten lehtien keskellä. Ihanan oranssia!

Monet teistä muistavatkin minun suunnitelleen tämän takin hankkimista kuopukselle jo keväällä, mutta onneksi maltoin odottaa syysmallistoa: oranssi on kuitenkin paljon upeampi kuin harmaa tai vihreä. Takki ja sen kanssa hienosti yhteen sopivat Reimatec Wetter välikausikengät on hankittu Lekmerin alesta. Mukavan 30 % alen laittoivat näille Reiman uutuuksille jo syyskuulla ja minähän tartuin tilaisuuteen.

Takin koko on 122 cm ja pojalla mittaa noin 114 cm. Kokoa pienempikin mahtuisi ylle, mutta elättelen toivoa, että tämä oranssi ihanuus menisi kaksi syksyä/talvea. Virallisestihan Taag on tosiaan välikausitakki, mutta meidän lämminveriköillä nämä kevyesti topatut Taagit toimivat  syyskäytön jälkeen talvella kaupunkitakkeina sekä nollakelillä reippaassa ulkoilussakin.

Mustat toppahousut ovat Cittarin omaa Lotta & Lassi-mallistoa ja niitä sai viime viikolla 15 eurolla, joten edullisesti löytyi pienimmäisen toppikset tulevalle talvelle. Koska pikkuveikka ulkoilee pääosin haalarissa, päätin hankkia mustat perustoppahousut edullisesti. Aiempaa kokemusta näistä ei ole, joten testimielellä mennään. Housujen koko 122 cm.

Eikö olekin herkullinen pipo? Kun näin Reiman tuoreen talvimalliston Wild pipon kuvan ensimmäisen kerran Reiman mediapankissa, tiesin heti, että tämä päähine on saatava. Voiko hienompaa pipoa enää olla! Wildissa on paksu fleecevuori ja Reiman tapaan tuulenpitävät korvalliset. Päällinen on paksulla langalla näyttäväksi neulottua korkealaatuista akryylineulosta, joka on minulle uusi materiaali lasten päähineissä. Toivottavasti tämä ei nyppyynny käytössä, kuten eräs akryylineuletakkini viime syksynä.

Näitä värikkäitä pipoja löytyy tämän ja "tyttövärisen" raitapipon lisäksi myös hienoja yksivärisiä vaihtoehtoja, joissa on hauska kontrastivärinen tupsu. Pipon koko 54 cm, pojan pää 53 cm. Paksu pipo näyttää kuvissa suuremmalta kuin onkaan: tämä istuu mukavan napakasti pojan päässä.

Kuvissa näkyvä musta pipo on Reiman Lumula viime talvelta ja sitä on myynnissä myös tulevalle talvelle. Villapipossa on fleecevuori ja hyvin korvia suojaava malli. Lumula oli meidän poikien suosikkipipo viime talvena.

Ensimmäinen syysmyrsky vinkuu jo nurkissa ja kolisuttaa kattopeltejä. Vuodenaikaan nähden poikkeuksellisen leppeän päivän jälkeen sää alkaa kuulemma nyt viilentyä. Lämpimän loppukesän ja syksyn jälkeen ihan odotan, että pääsisimme viimein käyttämään tätä ihanaa välikausi/-talvitakkia!

Oletteko lämminneet tämän syksyn trendivärille oranssille? Mitä tykkäätte Wild piposta? Onko sinulla kokemusta akryylipintaisista päähineistä?

Vinkki: Reimashopissa on postikuluttomuus sunnuntaihin 4.10. saakka!

Oikein ihanaa viikonloppua!

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

14 kommenttia:

  1. Mahtava setti! Oranssi on syksyn väri, ehdottomasti. Toivottavasti akryylipipo pysyy käytössä hyvännäköisenä. Meillä on ollut muistaakseni H&M:n akryylipintaisia muhkeita pipoja ja ne eivät ainakaan ole kovin siisteinä pysyneet, vaan omaan makuuni kulahtaneet nopeasti. Toivottavasti Reiman sekoite on parempi!!

    Mä olen kans odottanut, että koska saan kaivaa Toisto -takin esille, mutta ilmeisesti siis pian! Vielä on hyvinkin pärjännyt ohuemmalla takilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! Tänään taas ihailin oranssina hehkuvia vaahteroita, kun käytiin lähistöllä lapsiperheiden syysriehassa. Miksi meidän pihan vaahterat vain ruskettuvat ja pilkuttuvat joka vuosi...???

      Pidetään peukkuja akryylineulokselle, että säilyy siistinä käytössä. Vaikka kyllä meillä on villapipotkin menneet niskasta nuhraantuneiksi aika pian, kun haalarin- tai takinkaulus hankaa ilmeisesti pipoa.

      Ihmeen lämmin syksy onkin ollut! Jospa kohta päästäisiin käyttämää syystamineita. Vaikka sitä märkää ja loskaa ei kyllä kaipaa!

      Poista
  2. Tää oranssifani (nytkin oranssi paita päällä!) on kyllä kade takista sekä kengistä, upeasti sopisi meidänkin pojalle! Hienot on!
    Ja tuo raitapipo olisi piristys meidän tummaan talvihaalariin, eikö siis olekin talvipipo?

    -J-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanat ne ovat. Voisin käyttää itsekin :) Kumpa jalkani mahtuisi nro 38 kenkään, niin olisin jo hommannut Wetterit itsellenikin.

      Wild pipo on tosiaan talvipäähine paksulla fleecevuorilla. Minäkin hankin tämän ensisijaisesti mustan haalarin piristäjäksi. Muista käyttökohteista tulossa postaus myöhemmin ;)

      Poista
  3. Hieno setti! Meillähän on pienimmällä oranssi Molon softshell, joten juu, kyllä oranssi uppoaa ulkovaatteissakin :) Ja talvellehan hälle on Ticksun upean oranssi haalari.

    Miten tuollaiset fleecevuorilliset päähineet toimii jos teillä on hikipäisiä lapsukaisia? Ite jotenkin aina kokenut fleecen hiostavaksi ja suosinut villaa jos mahdollista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssia siellä, oranssia täällä :)

      Olet aivan oikeassa: villa on parempi hikipäälle kuin fleece, mutta meidän tapauksessa villa(sekoite) ihoa vasten aiheuttaa jatkuvaa kihnuttamista ja raapimista, joten mielummin fleece- kuin villasekoitevuori. Monissa villapipoissa on puuvillavuori, mitä en ymmärrä ollenkaan, kun on se kaikkein märin materiaali ihoa vasten.

      Villasekoitevuoriset pipot ovat harvinaisia ja niitä meillä on ollut tasan yksi välikausimalli. Tulevalle talvelle on isoveikalle hankittu kauttaaltaan villasekoitetta oleva pipo, jonka esittelen lähiaikoina blogissa. Toivottavasti poika suostuu käyttämään päähinettä.

      Viime talven mustissa Lumula pipoissa oli myöskin fleecevuorit ja pojat pitivät niitä kaikkein mieluiten. Nähtäväksi jää, miten tämä Wildin paksumpi fleece ja akryyli toimii käytössä lämminveriköillä.

      Poista
  4. Täälläkin oranssifani kuolaa näitä kuvia:).
    Kiva pipo tosiaan, en ole Reiman akryylipipoihin tutustunut, joitain merkintä on ollut akryylia. Niissä on aina riski että nyppyyntyy.
    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joltain merkiltä.

      Poista
    2. Oranssi on upea ja Reima on onnistunut sävyissä hienosti :)

      Eipä ole minullakaan aiempaa kokemusta Reiman akryylipipoista tai akryylipipoista ylipäätään. Mutta tämän herkun kohdalla olen valmis ottamaan nyppyyntymisriskin. Vaikka kyllähän se tietysti harmittaa, jos pipo menee kovin nopsaan kuluneen näköiseksi. Peukut pystyyn neuloksen puolesta siis!

      Jäin miettimään tuota villapipojen nuhraantumista niskasta. Onko se haalarin hupun reuna vai kaulus, mikä sitä pipoa hiertää? Onko teillä ilmennyt tällaista?

      Poista
    3. Äääh! Kirjoitin pitkän viestin ja se hävis kun puhelin tökkäs. Kivan värinen setti :) kelpaisi meillekin. Paitsi isompi ei suostu käyttää enää muuta ku irrotettavien henkselien vyötärömallisia toppahousuja.

      Mulla on musta reiman ton tyylinen pipo ja ei oo nukkaantunut vaikka koneessa olen pessyt. Se on ostettu samalla ku ostin mun reiman toppahousut (mähän kuljen siis lastenvaatteissa..) isomman ollessa vauva.

      Pitäiskin katsoa onko reimalla enää 164 kivoja toppatakkeja kun tarviis :)

      Poista
    4. Auts, niin ärsyttävää, kun viesti katoaa taivaan tuuliin :/

      Meilläkin poika älähti nähdessään nämä henkselihousut, mutta luulen, että vain siksi kun isoveikka vastustaa nykyisin henkselihousuja. Kaikessa pitää matkia isompaa! Ihan mielellään pikkuveikka piti henkselihousuja sovituksessa ja jopa kehui niitä.

      Kiva kuulla, että piposi on pysynyt siistinä. Ehkä minäkin huolehdin turhaan :)

      Kyllä vain: kokoa 164 cm löytyy edelleen Reimalta. Aika mahtavaa, että mahdut juniorkokoihin. Lasten mallistoissa on monia ihanuuksia, jotka kelpaisivat itsellenikikin, jos koot vaan riittäisivät :D

      Poista
    5. Mä oon monesti jonkun viestin puhelimella kirjoittanut ja sit se häviää - niin raivostuttavaa ettei monesti jaksa uusiks :)

      Meillä on isompaa yritetty houkutella silläkin henkseleille, kun iskän talvityöhousuissa on, mut blaah ei onnistu. No nyt suostui, että talvihousuihin saa kuitenkin laittaa ne po.pin henkselit, kun ei ne pysy muuten jalassa. Vk-housuissa on jo ihan ehdoton nounou edes ehdottaa.

      Joo mä laitoin sen pipon taas odottaa pesua, niin tsekkasin samalla :)

      Hih, hienoo ja ei hienoo.. miten sen nyt ottaa :D Mut kyllä mä tota yhtä untsikkaa himoitsen, pitääköhän nämä kaikki tuulta... Täytyy tutkia, kun oma takkini on kyllä pikkupakkasella ok ellei tuule - ei tullut mieleenkään ostaessa että sellaisia "ei tuulenpitäviä" myydään.

      Poista
  5. Tosi kaunis oranssin sävy! Tuosta riittää energiaa syksyyn ja talveen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on <3 Totta puhut: oranssi sopii niin hyvin piristämään tätä pimenevää vuodenaikaa, jolloin illat hämärtyvät päivä päivältä aiemmin.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)