keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kun ei ole kiire minnekään















Kun arjessa pyörii oravanpyörä, otetaan vapaalla rennosti. Eräänä viikonloppuna meillä:
  • Nukuttiin pitkään / katseltiin pitkään lastenohjelmia
  • Haettiin leipomosta herkkuja ja juotiin iltapäiväteet- ja mehut terassilla
  • Leikittiin ninjaa lehtikasoissa
  • Ihasteltiin sitä ainoata kasvuun lähtenyttä auringonkukkaa, jonka kukka on juuri avautunut
  • Maisteltiin naapurin tuomia omenoita
  • Oltiin ihan kiinni äitissä
  • Saunottiin ja kylvettiin yhdessä
Tekipä hyvää! :)



Perhosia vatsassa. Nyt on toiseksi viimeinen työaamu ennen lomalle lähtöä. Eilen illalla, poikien liikuntakerhojen ja iltatouhujen jälkeen aloitin pakkaamisen ja jatkoin sitä ilmeisesti yöllä unissani, sillä huomasin katsovani kelloa useamman kerran lyhyen yön aikana.

Töissä yritän nyt hieman hiljentää tahtia, että onnistuisi edes jonkinlainen pehmeä laskeutuminen lomaan niinkuin se nyt tässä tilanteessa ylipäätään on mahdollista. Viikon loma on niin lyhyt, etten halua käyttää ensimmäisiä päiviä pelkästään arjesta toipumiseen. Eilen onnistuin tässä mielestäni varsin hyvin, josko sitten tänään jatkaisin samalla mallilla.

Matkalaukut on tuotu esille ja uusista, kesä-alesta hankituista Reiman Angry Birds-aurinkosuojavaatteista leikattu laput irti. Molemmille pojille on vihreät, hieman pidemmät uimahousut ja vihreät takaläpälliset lippikset. Isoveikan paita on pitkähihainen, pikkuveikka pärjää lyhyellä hihalla. Paitojen väritys on sini-vihreä. Pikkuveikalle sain punaiset uimatossut outletista kympillä, isoveikalla on vastaavat ennestään. Meinasin kyllä pakata mukaan ainakin parit uimavarusteet kaikille ja käsinpesuainetta niiden pesemiseen.

Aikuisten uv-paitojen ja -hattujen pitäisi saapua tänään. Tilasin ne Meditexiltä, merkki on Hyphen. Kovin olivat koot ja mallit vähissä kesän jäljiltä, joten minullekin tulee miesten paita. Saa nähdä, kelpuutanko sen mukaan reissuun vai läträänkö sitten enemmän voiteen kanssa. Miehelle jouduin ottamaan tummansinisen aurinkosuojapaidan :/

Saatanpa ottaa vielä joitakin kuvia meidän pullistelevista matkalaukuista ja ylikierroksilla sinne tänne sinkoilevista, matkaa odottavista veljeksista, mutta en lupaa, että ehdin postata niitä enää ennen matkaa. Matkan jälkeen on sitten tulossa varmasti enemmänkin kuvia ;)

Toivottelen siis oikein mukavaa loppuviikkoa, viikonloppua ja tulevaa viikkoa! Palaillaan! :)

Vahteristonemäntä

9 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa teille. Nauttikaa ja rentoutukaa 😊
    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme merkkejä tuli tuohon mun viestiin.
      -T-

      Poista
    2. Se näkyi hymiönä kommentit-osassa, mutta julkaistuna tuli tollaset hassut merkit. Mutta eipä ole onneksi vaarallista :)

      Poista
  2. Mä mietin, että tarviiko aikuiset välttämättä aurinkosuojavaatteita? Tavallinen t-paitakinhan suojaa jonkinverran? Okei, olen kyllä huono puhumaan asiasta kun ihon pigmentti on normaalistikin aavistuksen tumma ja kesän jäljiltä vielä enemmän, mutta siis jos paahtavassa auringossa on niin sipaisee hieman suojakerrointa jos siltä tuntuu? Jos tosiaan mieleisiä paitoja ei löytynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu ihan ihosta :) Meillä mies palaa karrelle ihan hetkessä ja itsekin paloin tänä kesänä yhden ainoan rantapäivän aikana, vaikka omasta mielestä rasvailinkin jonkin verran. Olemme siis herkkäihoisia ja tosi vaaleita ja lisäksi otsonikerroksen ohentumisen takia aurinko polttaa vuosi vuodelta kovemmin. Lisäksi lähipiirissä on melanoomaa, joten emme lähde leikkimään palamisriskin kanssa.

      Päätettiin siis kokeilla näitä paitoja, jotka on tosi miellyttävät päällä sekä kuivalla maalla että uidessa. Normipaita ei ole märkänä kovin miellyttävä iholla.

      Paidat ja hatut saapuivat eilen. Oma paitani, omenanvihreä, oli ihan positiivinen yllätys ja istuu ihmeen hyvin :) Miehen tummansininen - no, se suojaa ainakin auringolta ;)

      Poista
  3. Miksi juuri nyt...?!? Mulla alkoi eilen hiipiä flunssaoireet ja palelin jatkuvasti. Tänään aamulla heräsin kurkkukipuun. Olen nukkunut paljon ja doupannut itseäni vitamiineilla sekä kurlannut desinfioivalla nesteellä. Mitä vielä voisin tehdä? Tuntuu tosi epäoikeudenmukaiselta, jos nyt sairastun! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Tulin just apteekin kautta kotiin lepäämään. Kokeilen tätini suosittelemia Carmolis-tippoja ja mm. sinkki-c-kofeiini-juomaa. En luovuta taistelutta!

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)