torstai 3. heinäkuuta 2014

Reiman talvea junioreille ja kuulumisia



Aiemmin kurkisteltiin Reiman uuden talvimalliston kids- ja babymallistojen ihanuuksia. Tässä vielä maistiaisia juniorien talvityylistä.

Ensin tyttöjen takkeja, sitten poikien ja lopuksi vielä hauskimmat housukuosit. Olkaapa hyvät!











Isoille pojille takuuvarmasti katu-uskottavaa mustaa, mutta myös upeaa värileikkiä ja uusia kuoseja. Vau!



Takki vai toppaliivi - molemmat yhdessä. Tätä irtohihojen ideaa on nähty Reimalla jo välikausitakkien puolella ja nyt myös talvitakeissa. Ratkaisu pidentää tuotteen käyttöikää ja käyttömahdollisuuksia. Ollaanko teillä toppaliivi-ihmisiä?



Tässä taitaa olla yksi talven suosikkikuoseista: sopii erityisesti avaruusseikkailijoille :) Isoveikka tykkäisi taatusti.



Tästä kuosista ja värivetskareista tykkään kovasti. Mikä on oma lempparisi?


Ja sitten niitä lupaamiani juniorien housuvärejä ja -kuoseja. Värit todellakin hehkuvat talvella 2014-2015. Toki sitä turvallista mustaakin löytyy ;)






 Oma suosikkini housukuoeista on tämä alin: oranssia sopivasti!

 Onko teillä tarvetta junior-malliston talvitamineille?  Kokoja löytyy 164 cm saakka :)

Kohta on perheen miesväen ensimmäinen kesälomaviikko pulkassa. Pientä marssiväsymystä on jo ilmassa, varsinkin suurimmalla taistelijalla. Päivät päävastuullisena aikuisena kahden liikkuvaisen, kovaäänisen, keskenään nahisevan ja periaatteesta vastahankaisen poikasen kanssa kotona eivät ehkä vastaa käsitystä rentouttavasta kesälomasta. Suunnitellut aidanrakennushommatkin ovat haasteellisia Esterin osallistuessa säännöllisesti ilonpitoon. Vettä on tosiaan tullut, mutta onneksi nyt lupaa lämmintä ja kuivempaa. On sitä odotettukin!

Pienimmäinen sensijaan pärjää oletettua paremmin tässä miesväen lomaporukassa, eikä ikävöi äitiä ollenkaan samalla tavalla kuin päiväkodissa ollessa. Nyt pikkuveikka saa kuitenkin olla kotona ja onhan se hienoa tehdä isin kanssa miesten hommia. Isoveikka tuntuu nauttivan isin lomaseurasta täysin siemauksin; hän leimautuu muutenkin jo selvästi isiin äidin sijaan.

Itsekin tunnen olevani puoliksi lomalla, kun saan lähteä aamulla kaikessa rauhassa töihin (tosin 5.40 soittava kello ei tunnu ihan reilulta ja univelka vaivaa), eikä ketään tarvitse viedä eikä hakea työmatkalla.

Olen taistellut viime päivinä muuttuneiden bussilinjojen kanssa ja yhtenä aamuna kesti tunti päästä parin kilometrin matka keskustasta töihin! Kyse ei siis ole pelkästä kesäaikatauluihin siirtymisestä, vaan täällä tosiaankin veivattiin bussiliikenne ihan uuteen uskoon kuun alussa. On siinä opettelemista.

Opettelemista on myös uusissa työtehtävissä, joita tulee pikkuhiljaa lisää. Päivät kuluvat edelleen tosi nopsaan ja pääsääntöisesti on tosi kiva olla töissä. Tunnen olevani tarpeellinen ja saavani aikaan. Saan käyttää aivojani ja ratkoa ongelmia, mikä tuntuu erityisen hyvältä.

Hieman haikeana toki katselen, kun työkaveri toisensa jälkeen jää kesälomille. Minulla on tiedossa työkesä, mutta syyskuuksi olen jo pyytänyt viikon loman sillä ajatuksella, että jos pääsisimme koko perhe ensimmäistä kertaa yhdessä etelän lämpöön! Shoppailua pitäisi kyllä tiukasti rajoittaa, että tämä haave voisi toteutua...

Viikonlopuksi on kuitenkin tiedossa mukavaa kesämenoa: suuntaamme poikien serkun perheen kanssa Linnanmäelle! Yritän muistaa ottaa kameran mukaan! :)

Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!

Vahteristonemäntä





6 kommenttia:

  1. Hei, kiitos näistä. Näyttäis siltä, että tulossa olis sitä, mitä etsitäänkin. Pidempien takkien suhteen ;)

    Aika kivannäköistä housuakin tulossa, jos värikästä etsii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, sinua ajattelin poimiessani postaukseen noita pitkiä tyttöjen takkeja :)

      Housuja löytyy myös yksivärisiä. Tytöille oli muistaakseni pinkin lisäksi ainakin upeanvärinen violetti.

      Poista
  2. Hauskoja kuoseja tosiaan! :)
    Varmasti on tylsä katsella, kun muut jäävät lomalle.. Onneksi kuitenkin on loma, jota odottaa, ja vielä ehkä etelän lämmössä.. oih! Se on lomaa jos joku. :) Tsemppiä teille tuhannesti, ja superhauskaa Linnanmäkiretkeä! Onneksi on viikonloput ja nyt vielä lämmin sellainen, niin te ahkerat työssäkävijätkin saatte nauttia kesästä.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tähän asti kesällä töissä oleminen ei ole tuntunut mitenkään vastenmieliseltä, mutta nyt säiden muututtua viimein kesäisiksi ja työkavereiden kertoillessa lomasuunnitelmiaan huomasin olevani hieman kateellinen..Mutta onneksi tosiaan on viikonloput ja tarkoitukseni on pitää tässä kuussa joku pidempi viikonloppu, että saadaan vähän lomailla perheen kesken.

      Ihanaa kesää teille, nauttikaa lomasta! :)

      Poista
  3. Meilläkin poika on aina viihtynyt tosi hyvin isin seurassa. Pienempi on minua kohtaan ollut selvästi enemmän ns. takiainen, mutta nyt jo näyttää merkkejä, että lähdetään isin perään ryömimään ja tahdottais mukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu siis teilläkin :) Kyllä nuo tosiaan jo pienestä tietävät, kumpaan sukupuoleen kuuluvat ja sitä sitten fanitetaan. Jostain luin, että jo puolivuotias tietää!

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)