keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Uutta Reimalta: Angry Birds kesämallisto


 

Tällä kertaa Reiman Angry Birds mallistossa seikkaillaan aurinkoisissa tunnelmissa. Tarjolla on aurinkosuoja-asuja helteeseen sekä sateen ja tuulensuojaa viileämpiin kesäpäiviin. Mallistosta löytyy myös hauskasti kuvioitu hupparitakki ja vaihteleviin kesäsäihin sopivat housut, joista saa näppärästi sortsit avaamalla lahkeiden vetoketjut.

Ylinnä lyhythihainen, reippaan värinen aurinkosuojapaita, jossa on nyt mukana myös pukemista helpottava vetoketju. Toiveeni on kuultu: suuripäisten taaperoiden päälle on ollut aika haasteellista kiskoa vetoketjuttomia uimapaitoja. (Pitkähihaisissa aurinkosuojapaidoissa on ollut vetoketju jo aiempina vuosina, mutta nyt pukemista helpottava ratkaisu on tullut myös lyhythihaiseen paitaan.)

Kivat, pitkälahkeiset uimahousut. Tykkään enemmän tällaisista reilunpituisista uimahousuista/-sortseista kuin aivan lyhyistä. Ja suojaahan tuo pitkä lahje myös auringolta. Kaunis vihreä väri.


Tämä näyttäisi ihan pikkuveikan takille! "Ää-bööt" kun ovat hänen suosikkejaan :) Takissa on kevyt vuori ja vesipilari 3000. Resorihihat kuten juhlamallistossa.


Sortsit ja housut samassa - kätevää vaihtelevissa kesäsäissä. Ja illan viiletessä hyttysiä vastaan taistellessa.


Tämä kevyt, vuoriton kesätakki mahtuu omaan taskuunsa ja on siksi helppo ottaa mukaan reissuun. Mahtuu pienempäänkin kesäkassiin! Isoveikan näköinen kesäpusakka.
 


Vihreä versio sortsi-housuista on aika herkullinen. Isoveikalle tilasin edellisen malliston harmaat Angry Birds-sortsihousut tulevaksi kesäksi. Nämä vihreät voisivat olla pikkuveikan kesäpöksyt...

 



Kylläpäs näyttää vihreä nyt viehkeälle. Mukavaa, kun mallistoon on saatu enemmänkin vihreitä tuotteita: lippiksiä ja aurinkosuojahattuja. Reimalla onkin tänä kesänä aurinkosuojahattuja (muitakin kuin Angry Birds) useassa eri värissä.




Play Jersey-paidat ovat hengittäviä ja nopeasti kuivuvia. Ne ovat helppohoitoisia ja niissä on tehokas aurinkosuoja. Paidoissa löytyy muuten myös kauluksellinen pikeeversio siistimpään menoon. Hauskoja, uusia väriyhdistelmiä ja liukuvärjäystä.


Ja lopuksi vielä oma lempparini: Angry Birds huppari. Aivan ihana!

Tässä oli maistiaisina omia suosikkejani Reiman uudesta Angry Birds kesämallistosta pojille sopivissa sävyissä. Lisää uusia Angry Birds tuotteita löytyy tietysti reimashopista.

Kuvat reimashopista.

Mitäs tykkäsit? Oma suosikkisi?

Loppuviikoksi on luvattu jo yli 20 astetta lämmintä! Taitaa viimein tulla se odotettu kesä! Nautitaan lämpenevistä säistä! :)

Vahteristonemäntä



3 kommenttia:

  1. Mä täällä just yritän metsästää jotain alekoodintynkästä Reimashopiin. Haluan (tytölle) ehdottomasti vauhtitytön shortsit, joissa etuhelma ja pari muutakin angrya voisi sujahtaa koriin, muttei ilman alea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauhtitytön sortsit on varmasti kesän lempparivaate pikkuneidille! :)

      Kerropa, jos bongaat jonkun koodin! Tsemppiä etsintään :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)