perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tukaanin nokkima


Niin siinä sitten kävi. Se iski ihan yllättäen. Vielä toissapäivänä vastustin reippaasti ylihintaisia nokallisia ja matelijamaisia uutuusrodineja, mutta eilen illalla iski heikko hetki ja tukaanit sekä liskot muodostuivat pakkomielteeksi. Kiitosta vaan kaikille aiheesta hehkuttaneille kanssabloggaajille! ;)

Pikkuveikka saa tukaanipaidan (kuva ylllä) Punavuoren Peikosta ja isoveikka puolestaan vihreäpohjaisen liskopaidan (kuva alla) NiiloIlosta. Hyvin on jo koot huvenneet puodeista, kun piti kahdesta eri kaupasta tilata!


Kuvat Punavuoden Peikko

Todellisuudessa isoveikalle olisi sopinut paremmin tukaanipaidan väritys ja pikkuveikan kasvojen lähellä taas vaaleanvihreä liskopaita näyttäisi ehkä kivemmalle (hänelle tosin sopisi luultavasti kumpikin väri).

Mutta voin kuvitella liian elävästi hetken, kun avaisimme pakettia ja selviäisi, että pikkuveikka saisi liskopaidan ja isoveikka jonkun tyhmän lintupaidan...Siksi siis toisin päin.

No miksen sitten tilannut kahta liskopaitaa? Yksinkertaista: minä halusin tukaanit ;) Ehkäpä emme avaa pakettia yhdessä ollenkaan, vaan sujautan paidat salaa poikien kaappeihin kesää odottamaan...Tapellaan kuva-aiheista sitten kesällä! ;)

Nyt on takki tyhjänä myöhäiseen iltaan kestäneen paitaprojektin jäljiltä.

Tänään haasteena on aistiherkän isoveikan 5-v hammastarkastus. Hammashoitolakäynti on jäänyt roikkumaan syksystä saakka viime vuotisen huonon kokemuksen vuoksi. Pitäkää peukkuja, että hampaat saadaan tarkistettua!

Oletteko pystyneet vastustamaan houkutuksia uusien Mini Rodinien kohdalla? Mikä on malliston ihanin kuosi/tuote?

Aurinkoista viikonloppua kaikille! 


Vahteristonemäntä

8 kommenttia:

  1. Hih, Rodini-lankeemus :D Mulla ei ole vaikeuksia vastustaa noita, eikä oikein mikään muukaan ole aiheuttanut nyt kevätmallistoissa suuria reaktioita... halvalla pääsee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano...melkein hävettää! ;) Munhan piti tallata tukevasti kaikenmaailman hysterioiden ulkopuolella....

      No onpas nyt tilanne, jollei kevään Reimat, Villervallat, Po.pit eikä Metsolan colleget ole osuneet...ethän vaan ole tulossa kipeäksi? ;)

      Poista
  2. Rodinin laadusta on huonoja kokemuksia, tosin siitä on jo pari-kolme vuotta. Ihan kivoja kuoseja, mutta paitojen kaula-aukot ovat minun makuuni liian isoja, paidat liian leveitä ja kangas "löpsähtää" käytössä, ei siis pienintäkään pelkoa sortumisesta. Paitoja meillä kyllä on muutenkin jo tarpeeksi kesää varten, kun yleensä ne menevät parikin kesää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin totta, että huonojen kokemusten jälkeen ei tee ihan heti mieli kokeilla uudestaan.

      Meillä on entuudestaan Mini Rodinilta tosiaan vain yksi pitkähihainen pingviinipaita ja se on pysynyt siistinä käytössä. Ei tosin ole ollut kovin ahkerassa käytössä, mutta muutamia pesuja kuitenkin. Kaula-aukko on siinäkin tosi reilu mutta malli ei ole onneksi kovin leveä.

      Katsotaan, miten nämä uuden malliston rodinit pärjäävät testissä!

      Meilläkin on pojat jo sen ikäisiä/kokoisia, että sama vaate mahtuu päälle yli vuoden, joten kesävaatteita löytyy valmiiksi tulevalle kesälle. Mutta ainahan sitä jotain "pientä" silti tarvitaan ;)

      Poista
  3. No mutta kaikkea pitää kokeilla! :) Sittenpä tietää tykkääkö vai ei ja ostaako jatkossa.

    Mä tyydyin tällä erää siihen tukaanipipoon. Oikeasti meillä on vähän pulaa t-paidoista, koska ollaan lähdössä Kanarialle huhtikuussa - eikä isommalla pojalla ole kuin pari hassua t-paitaa! :o No, täytyy varmaan asioida ihan vaan ketjuliikkeissä tällä kertaa. Mulla vähän samaa probleemaa kuin Miimalla, ei oikein mikään uutuusmallisto innosta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pistetään tämä rodinihairahdus sitten testauksen piikkiin, hyvä idea ;)

      Oi, tekin olette lähdössä etelän lämpöön! Koko lähipiiri tuntuu reissaavan tänä talvena. Poikien molemmat serkut ovat tällä hetkellä matkalla. Enkä ole yhtään kateellinen, en ;)

      Sieltä Kanarialta voit löytää ihan uusia t-paitamerkkejä, jos hyvin käy :)

      Poista
  4. Minkä koon tilasit isommalle ja minkäs mittainen se teidän isompi onkaan? Tuo liskopaita ois niin kiva Emilille myös, mutta mietin sitä kokoa, kun isoin on kai 128/134cm, niin onko sitten nafti jo 128cm pojalle?..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isoveikka oli marraskuun lopussa neuvolassa 120 cm, joten oliskohan nyt jotain 122? Otin tuon isoimman koon paidasta eli 128/134 cm. Laitan kyllä sovituskuvia, kunhan paita pääsee Vahteristonmäelle :) Tukaanipaita saapui eilen.

      Uskoisin, että tuo isoin paitakoko mahtuu Emilille hyvin. Isoveikalla on nyt pingviinipaidasta koko 116/122 ja se on oikein sopiva.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)