sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

HarakanNauru


Metsola on tempaissut ja kokeillut jotain ihan uudenlaista. Värinkäyttö on niukkaa ja kuvio yksityiskohtainen - päinvastoin kuin olemme tottuneet. Sen nimi on HarakanNauru.

Kaikki kuvat Metsola




 

HarakanNauru-kuosilla löytyy frillamekko, pipo, paita, leggarit, body ja vauvanlakki. Kuosi kuulemma symbolisoi aitoa iloa ja sen on suunnitellut Susanna Sivonen vuonna 2009.

Väri ei ole aivan musta, vaan tummanharmaa. Resorit ovat valkoiset. Materiaalina on Metsolan uusi elastaanipitoinen, collegetyyppinen paksu trikooneulos.

Mitä pidätte? Minä en henkilökohtaisesti innostunut tästä, minkä varmasti arvasittekin. Turhan tummaa meille, eikä tuo kuosin lintu kyllä tuo ensimmäisenä tuttua harakkaa mieleen. Uskon, että tämä kuosi saattaisi miellyttää esimerkiksi Rodini-faneja.

Rauhallista sunnuntai-iltaa ja aurinkoista uutta viikkoa!

Vahteristonemäntä


2 kommenttia:

  1. hmm, aika erikoinen kuosi, ei kyllä iske ollenkaan tosin ei iske Rodinikaan.

    Edelliseen postaukseen. Meillä vietettiin naistenpäivää messukeskuksessa (fillari-, kalastus-, pallo-, hevosmessuilla) josta sitten matka jatkui Snadi Stadiin. Eli vauhdikkaasti vietettiin. Sain suklaalevyn mieheltä.

    Kyllä pojilla on upeat haalarit, ei voi muuta sanoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuli tuosta kuosista jotenkin Rodinit mieleen. Ehkäpä siinä on sitten jotain perää, että jollei iske HarakanNaurut, ei kiinnosta kauheasti Rodinitkaan. En tiedä.

      Teilläkin on ollut messuhenkinen naistenpäivä. Onneksi oli sitä suklaata :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)