keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Me&i sovittelua sairastuvalla




Me&i paidat ja pipot ovat odottaneet jo monta päivää sovitusta ja eilen tiistaina tuntui viimein löytyvän sopiva hetki. Molemmat pojat olivat kotona, eikä ollut menoa minnekään.

Olimme nimittäin koko päivän sisällä kuumeisen ja yskivän pikkuveikan kanssa. Toissapäivänä poika alkoi tuntua kumman lämpöiseltä ja kuumemittari näytti 38,4 sekä illalla että seuraavana aamuna. Yö meni onneksi hyvin lääkkeen avulla, mutta aamulla pieni oli niin reppana, että annoin uuden lääkkeen. Poika on jaksanut leikkiä sisällä aikalailla normaalisti, vähän hitaammalla tempolla vain. Äitiä toki tarvitaan normaalia enemmän kurjaa oloa helpottamaan. Iltaa kohti syliä tarvitaan tiheämmin; niinhän se vointi sairaana huononee usein iltaa kohti.


Isoveikka sai me&i:n kevätmallistosta "& a sweatjacket"-collegetakin, "one peacebus"-paidan ja "peacebuses hat"-pipon. Pikkuveikalle hankin "nine-one-one"-paidan, "owls"-paidan ja saman pipon kuin isoveikalle.

Pikkuveikan paidat eivät varsinaisesti sovi yhteen tämän pipon kanssa, mutta eipä meillä pipoja t-paitakeleillä yleensä enää käytetäkään...Käytetäänkö teillä muuten pipoja lämpimällä säällä?

Kuvissa näkyvät housut ovat me&i:n aiemmista mallistoista, isoveikalla ruskeat froteehousut ja pikkuveikalla ruskeat, ihanan pitkäresoriset joogahousut collegemateriaalia.

Jos ihmettelet, mitä länttejä pojilla on käsissään, annoin sairaspäivän piristykseksi luvan laittaa viime kesän lomareissulta saatuja "tatuointeja". Käsiin. Isoveikka olisi halunnut myös otsaan ja jalkoihin! Noita ihokuvia jaettiin naapurimaan Scandic-hotellissa niin runsaat pussilliset, että vieläkin riittää kuvitusta iholle. Itse en niin noista välitä, mutta isoveikka on ihan innoissan "tatskoista" (kestävät iholla turhan kauan...) ja pikkuveikan pitää tietysti fanittaa perässä ;)


Keltaisen collegetakin malli on pitkä ja kapoinen, kuten me&i:n tuotteet yleensäkin. Sopii meille! :)


Molempien poikien pipot ovat kokoa 2 (koot 1-3). Isoveikan pipo on sopivan napakka, pikkuveikalle koko 2 on vielä reilu, mutta 1 olisi varmasti ollut pian pieni. Pikkuveikka käyttää tällä hetkellä pipoja, joiden koko on 50 cm ja isoveikan hatut ovat 54 cm.


Paitojen koot ovat mielestäni juuri sopivia, hieman kasvunvaraakin on, muttei liikaa. Isoveikalla (noin 120 cm) paidat kokoa 122/128 ja pikkuveikalla (noin 98 cm) puolestaan 98/104. Ihanan pitkiä ja kapeita nämä me&i paidat! :)


Pikkuveikan turkoosi pöllöpaita on herkullinen. Viime kesänä meillä oli molemmilla pojilla me&i:n turkoosipohjaiset dinopaidat, joiden kuviot olivat oransseja. Tykkään itse enemmän tästä pöllökuosista ja väriyhdistelmästä.

Asenteeni tummansiniseen väriin on selkeästi muuttumassa. Nuo isoveikan hihojen raidat eivät häiritse minua enää ollenkaan (vaikken kyllä silti ymmärrä, miksi ne eivät voi olla ruskeita, kuten kuviokin) ja aiemmissa kuvissa esiintyneen pikkuveikan autopaidan ("nine-one-one") väritys tummansinisine pohjineen miellyttää myös silmää. Niin se maku muuttuu pikku hiljaa?!

Näistä kuvista huomaa hyvin, miten isoveikka on housunpolvia kuluttavassa vaiheessa. Pienempänä ei polvet kuluneet ollenkaan, vaan vasta myöhemmin leikkien ja liikkumisen vilkastuttua.


"Äiti, mä haluan laittaa tämän paidan mummolaan!" Isoveikka tykkäsi kovin keltaisesta huputtomasta hupparistaan ja flunssainen pikkuveikkakin innostui ihan pomppimaan! :)

Miltäs näyttää uudet "miikkarit" poikien päällä? Onko vielä kutsuja tiedossa? Vai joko se on lisätilauksen paikka? ;)

Loppuviikko meillä otetaan rauhallisesti parantolan merkeissä. Pikkuveikka pitää saada kuntoon. Tänään aamulla on taas kovin sairaan oloinen poika ja kuumetta 38,6. Tämä on nyt kolmas kuumepäivä. Nenä valuu tänään enemmän kuin eilen. Viime yö oli edellisestä poiketen huono: kolme herätystä. Täytyy ottaa itsekin päikkärit pikkuveikan päiväuniaikaan.

Isoveikka lähti tänään mummolaan pariksi yöksi talviloman viettoon. Hiihtämisestä ei tule enää mitään tässä kevätsäässä, mutta naapurin lasten kanssa voi puuhata muuta hauskaa ja käydä vaarin kanssa vaikka elokuvissa. Luistimet pakattiin varoiksi mukaan. Parasta on tietysti saada jakamatonta huomiota mummolta ja vaarilta.

Vahteristonemäntä

6 kommenttia:

  1. Ihanat miikkarit teillä. Kyllä tuo keltainen huppari on saatava vaikka siinä sitä sinistä onkin, meidän pojalla sopii myös tuo malli. Meillä käytetään pipoja alkukeväällä myöhemmin mennään lippiksillä mutta jos tuulinen päivä niin saattaa vaihtua pipoon poika on niin kova hikoilemaan.

    Paranemisia teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Keltainen "huppari" on kyllä ihana, suosittelen.

      Pipot ovat kivoja, mutteivat suojaa silmiä. Keväällä/kesällä pitäisi olla aina aurinkolasit, jotka eivät ole järin kätevät vauhdikkaammissa leikeissä. Meillä pojat rakastaa lippiksiä, jotka estävät häikäisyn.

      Itse tykkäisin enemmän vaikka lierihatuista, mutta toiveikkaat hankintani jäävät usein hattukoreihin pyörimään pääsemättä montaakaan kertaa päähän...

      Täytynee panostaa mahdollisimman esteettisiin (lue: hahmokuvattomiin) lippiksiin tulevana kesänä ;)

      Poista
  2. Voi mahdoton mitä ihania vaatteita ja veljeksiä!! <3
    Paranemisia sinne pikkupotilaalle! Täällä lievä vatsapöpö kiertää meidän perheessä, ei näiltä voi välttyä!
    Aurinkoisia päiviä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.

      Pikaista paranemista myös teille. Veisipä kevät jo pöpöt mennessään!

      Poista
  3. Heippa, ovatko pipot vielä teillä käytössä? Jos maltat luopua yhdestä, niin täällä olisi kiinnostunut ostaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, käytössä ovat ja edelleen sopivia. Mutta katsotaan tilannetta keväällä uudelleen. Pikkuveikan pipo saattaa olla silloin jo pieni. Tämä on kyllä aivan ihana kuosi! :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)