perjantai 31. tammikuuta 2014

Voimaa väreistä - Metsolaa alesta


Rakastan värikkäitä froteevaatteita, joita voi kaikenlisäksi pestä samassa 60 asteen pyykissä maripaitojeni kanssa. Metsolan color collection on vaan niin ihana!

Alesta sain napattua froteetäydennystä: isoveikalle keltaiset kaaritaskuhousut ja vihreä-valkoisen paidan. Tuo paita oli löytö, jota en uskonut enää tavoittavani, mutta törmäsin siihen sattumalta yhdessä verkkokaupassa, jossa oli vielä yhtä ainoaa kokoa jäljellä (en enää muista, missä). Värit aivan hehkuvat! :)


Housuissa pähkäilin limen ja keltaisen välillä, mutta päädyin omaan lemppariini keltaiseen. Perusvihreät Metsolan housuthan isoveikalla on ennestään jemmassa (kuva alla). Ja onhan keltainen pian koittavan kevään väri! :)


Miksei näitä tehdä aikuisten koossa??? Olisivat aivan ihanat kotipöksyt äidillekin!

Metsolan uutuuksia alkaa pikkuhiljaa tupsahdella verkkokauppaan. Pupu Tupuna-kuosi miellytti minua. Neuloksessa on sitäpaitsi 8 % elastaania, joten laatua on jälleen luvassa. Pikkuveikalle "tupu-tupuna" voisi sopia mainiosti :)

Harvinaisen sosiaalinen viikkomme on jo perjantaissa, kylläpä on hujahtanut nopsaan tämä mukavia vierailuja sisältänyt jakso. Viikonloppuna jatkuu sama linja, sillä lauantaina tulee sukulaisia kylään ja sunnuntaina suuntaamme ristiäisiin sekä isoisovanhempien luokse. Lauantaina teen kirpparikierroksen ja etsin pikkuveikalle suksia ja luistimia. Eihän 2,5-vuotias vielä moisia tarvitse, mutta luistimilla onkin tarkoitus aktivoida isoveikkaa ;)

Tänne on luvattu viikonlopuksi lunta ja pakkanen menee ennusteen mukaan alkuviikosta pyllylleen, joten lumiukkokelejäkin on pian luvassa pitkän pakkasjakson päätteeksi. Pojat odottaa kovasti lumilinnan rakentamista. Minun kunnianhimoinen tavoitteni oli rakentaa linna tänä talvena jäästä pakkasten paukkuessa aina vaan, mutta ämpärit sanoivat sopimuksen irti jo muutaman peruskiven jälkeen. Täytyy hankkia jossain vaiheessa sinkkiämpäreitä!

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua, nauttikaa ulkoilusta! :)

Vahteristonemäntä

1 kommentti:

  1. MÄENKESTÄ! Pupu Tupuna. :) Just kun mä ajattelin, että en oikein fanita tällä hetkellä kovin värikkäitä vaatteita, niin sitten näen tuon ihanan vihreä-raidallisen paidan ja vielä linkin takaa Pupu Tupunan.

    Voih. :)

    Mahtavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)