sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Pandoja ja pikkuautoja: Molo Kids uusi mallisto

 
(kaikki kuvat http://fi.babyshop.com/)
 
Babyshopilta tuli sähköpostia Molo Kidsin uudesta mallistosta. En ole tähän saakka innostunut merkille tyypillisistä valokuvamaisista printtikuoseista (enkä hintatasosta...), eikä meille ole hankittu kyseistä merkkiä.

Eilen huomasin hypisteleväni Sokoksella herttaista snow owls pöllöpaitaa jo toisen kerran ja tänään selailtuani uutta mallistoa huomasin pitäväni varsinkin näistä uutuuksista! Itseasiassa tilasin pikkuveikalle snow owls paidan, kun löysin hyvällä alennuksella sopivan koon Riemulista. Isoveikalle, meidän pingviini-ja pöllöfanille, ei valitettavasti löytynyt enää kokoa.

Keräsin tähän muutamia omia suosikkejani Molon uudesta mallistosta. Mitäs pidätte? Tuo ylinnä oleva pandapaita voisi olla isoveikan juttu.  Pandat ovat niin suloisia. Vihreät kantit sopisi kivasti punertavan tukan kanssa :) Luulen, että tuota metsästän, jos vaan olisi sopiva alekoodi tai jotain ;)
 



 
Pikkuveikka, pikkuautomies henkeen ja vereen, pukisi mielellään päälleen nämä ihanat pikkuautokuosiset vetimet. Pipo ja huivikin löytyy samaa sarjaa. Nuo saappaat on kyllä herttaiset. Jokaisen pienen pojan unelmapaita ja saappaat!

 
Reipas oranssi miellyttää aina minun silmää. Tämä takki sopisi isoveikalle kevääseen.
 
 

Tytöille olisi taas vaikka mitä ihanuuksia, mutta en puutu nyt niihin sen enempää, kun itsellä on vain noita poikia. Kati jo kirjoittelikin tyttöjen uutuuksista Ei ihan vielä-blogissaan, kurkatkaapa tytölliset sieltä. Tuo tyttömäisesti väritetty versio Rainbow-kuosista on kyllä herkullinen! Lankeaisin, jos olisi tyttö perheessä.

Mitäs pidätte uusista Moloista? Joko lähtee tilausta? ;)
 
Mukavaa sunnuntai-iltaa, huomennakin on vielä vapaapäivä! Nautitaan!
 
t. Vahteristonemäntä 

3 kommenttia:

  1. No niin! Tekin innostutte! :) Me käytiin tänään tyttären kanssa vakava keskustelu Molon uutuuksista ja hän toivoisi pandoja leggareina ja lintuja paitana. Ainakin. Laatu on sen verran hyvää, että uskallan ostaa vähän pienemmälläkin aleprosentilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin olen sun postauksista ymmärtänyt, että laatu ja hinta kulkevat näissä käsikädessä. Siksikin teki mieli kokeilla...Mutta kyllä tuolle isoveikalle täytyy tilata uudesta mallistosta paita, kun pikkuveikalle on jo tulossa niitä ihania pöllöjä.

      Pikkuveikka tekee muuten nykyään vähän väliä "pöllöilmeen" eli reväyttää silmänsä oikein suuriksi ja tuijottaa - ja sitten sanotaan "pöllö" ja nauretaan! :) Pöllöt sopivat siis oikein hyvin tähän hetkeen.

      Poista
  2. ai että mikä haalari 😍

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)