keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Me&i uusi mallisto 29.1.


Me&i julkaisee upouuden SS14 mallistonsa 29.1.2014! Miikkarit viettävät tänä vuonna myös 10-vuotissynttäreitään. Luvassa siis jännitystä ja juhlahumua! :)

Ylläolevassa kuvassa muutama alkupala tulevista herkuista! Sain tutulta me&i myyjältä luvan laittaa tämän kuvan blogiini (kuva me&i).

Mitäs pidätte? Minuun kyllä vetoavat nuo pöllöt, kuten varmaan arvasittekin ;) Toivottavasti noita t-paitoja tulee muissakin väreissä kuin sinisenä. Tuo keltainen on tosi kiva väri, mutta pusero ei taida sopia meidän poikasille, kun näyttäisi olevan tyttömäinen malli rypytyksineen kaikkineen.

Pipot ovat herkullisia, kuten me&i:lla aina. Pöllöpipon ennustan olevan monen suosikki. Kruunupäinen kissa sopisi ihanasti pienelle tytölle.

Mitähän muuta ihanaa sieltä vielä on tulossa? Parin viikon päästä se sitten selviää :)

Vahteristonemäntä

2 kommenttia:

  1. Heti ekana katsoin että keltainen pöllöpaita meille heti! Mutta vai että rypytykset, HÖH! :( Miksi täysin unisex väri on pitänyt menna pilaamaan tyttömäisillä rypytyksillä.. Eikö nuokin nyt ois voinut olla turkoosi ja keltainen peruspaitamalli? Jokainen saisi itse päättää kummalle sukupuolelle kumman ostaa..
    Ei sillä ihan kiva tuo turkoosikin, mutta keltainen olisi niin paljon ihanampi! ;)

    Innolla kevät uutuuksia kuitenkin jo odotan, minulla onkin kutsut heti seuraavana päivänä kun mallisto ilmestyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Minä elättelen toivoa, että se tytön päällä oleva keltainen pöllökuosi olisi mekko tai tunika ja samaa olisi tehty myös normipaidaksi. Täytyyhän olla ;)

      Tosta tuli mieleen, että on jännä, miten tytöt puetaan nykyisin melkein pelkästään mekkoihin ja tunikoihin. Harvalla on enää paita ja housut päällänsä (kuten omassa lapsuudessani arjessa oli). No, vaatevalmistajat hieroskelevat käsiään, kun vaatteet eivät periydy toista sukupuolta olevalle sisarukselle, vaikka unisex värisiä olisivatkin.

      Oi, sulla on oikein kutsut tulossa, kuulostaa ihanalta. Pääset hypistelemään antaumuksella :) Oliskohan munkin pitänyt...

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)