tiistai 10. joulukuuta 2013

Me&i ale alkoi!


Tänään alkoi Me&i ale! Tuotteita jopa 40% alennuksella. Minun aamuni alesta kertova sähköposti ainakin sekoitti, myönnetään! ;) Kohtalotovereita?

Kaikki kuvat: http://www.meandi.se/fi/

Tilasin aamupalan valmistuksen välissä toisella kädellä "one police car" paidan isoveikalle (kuva yllä). Tässähän ei ole mitään järkeä, kun paitoja on lipasto pullollaan, mutta tämä paita minua jäi vaivaamaan silloin syksyllä me&i kutsujen jälkeen. Tilasin keltaisen ihanuuden silloin vain pikkuveikalle ja isoveikka sai oranssin, vaarinpaitatyylisen oravapaidan, jota pitänyt vain kahdesti. Suorastaan inhoaa sitä, en tiedä miksi. Pikkuveikan poliisiautopaitaa isoveikka on sen sijaan kadehtinut monesti ääneen.

"One police car"-paidan neulos on myös ihan toisen tyyppistä kuin oravapaidassa ja säännöllisesti käytetty autopaita on pysynyt aivan uudenveroisena oravien saatua haituvaa selkiinsä siinä ainoassa pesussa, jonka paita on kokenut. Molemmat paidat ovat 100% puuvillaa.


"Tiger tee" myöskin isoveikalle. Kissaeläimet ovat edelleen pop, erityisesti juuri tiikerit. Kesäksi ajattelin.


 "Yogapants brown (sweat)" pikkuveikalle. Isoveikalla on tällaiset velouria ja malli on mun mielestä tosi kiva. Nämä ovat collegekangasta.

Nämä joogahousut olivat itseasiassa normaalihintaiset ja sen tajusin vasta tilauksen tehtyäni...Velouriset olis ollu alessa. Höh.  Kaikki tuotteet eivät siis olekaan alennuksessa, huomaattehan tilatessanne.


Ja "kids coolest pants" molemmille pojille. Erilainen malli, siksi heräsi mielenkiinto.

Tuotekuvaus me&i sivuilta:
"Nämä housut ovat haarasta juuri sopivan väljät, jotta malli voi olla samalla sekä cool että mukava. Takamuksen kohdalta suorissa housuissa on ylhäällä hieman leveyttä antavat kauniit vastalaskokset. Kapeiden lahkeiden suissa on resorit. Säädettävä vyötäröresori, sivutaskut ja yksi takatasku." (http://www.meandi.se/fi/tuotteet/132301.aspx)

Kaikki kuvat: http://www.meandi.se/fi/


Eli meillä oli lähinnä tarvetta hillityn värisille housuille tällä kertaa. Välillä niinkin! :)
Kutkuttaako ale vai odotteletteko jo tammikuussa ilmestyvää uutta mallistoa?


Vahteristonemäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)