perjantai 8. marraskuuta 2013

Kiukkutiput kiertoradalla - Reima Angry Birds Space paidat


Teknisten vaatteiden ystävänä ja aktiivisesti liikkuvien, lämminveristen poikien äitinä kiinnostuin erityisesti Reiman uuden Angry Birds Space-malliston paidoista. Paidat ovat teknistä Play Jersey materiaalia, jonka luvataan siirtävän kosteutta pois iholta ja parantavan lämpöviihtyvyyttä. Pitäisi sopia niin vilukissoille kuin aktiivisille seikkailijoillekin. Materiaali on 61% CO 33% PES 6% EL. Elastaani antaa lisää liikkumatilaa. 

Hankin veljeksille uudesta mallistosta puna-mustat paidat, joiden painatuksessa on öinen kaupunkimaisema ja punainen Angry Bird-lintu. Selkä on yksivärinen punainen ja niskassa lukee mustalla tekstillä "Angry Birds Reima" (kuva keskellä ylhäällä). Paita vaikuttaa laadukkaalle ja on miellyttävän tuntuista materiaalia. Kuva-aihe osui ja upposi nuoriin herroihin luonnollisesti saman tien: autot ja lentsikat alkoivat heti suihkia ilmassa, kuten kuvista näkyy ;)

Kuten olen aiemmin kertonut, en ole itse erityisemmin hahmovaatteiden ystävä, mutta nämä paidat näyttävät piristävän erilaisilta! Tärkeintä on kuitenkin, että paita toimii yhtä lailla ulkoillessa ja sisäleikeissä, joten miellän nämä paidat ilmeikkääksi vaihtoehdoksi urheilukerrastoille. Meillä on käytetty teknisiä alusvaatteita myös sisävaatteena (varsinkin helposti hikoilevalla isoveikalla), ettei tarvitse vaihtaa vaatteita kesken päivän. Tämän vuoksi hauskannäköisille teknisille vaatteille on meillä kysyntää. Tämä paita on myös helppo yhdistää mustien, teknisten alushousujen/leggareiden tai vaikka ohuiden fleecehousujen kanssa.

Isoveikan paita on kokoa 122 (poika noin 118-120) ja pikkuveikan 104 (poika noin 96-98). Isoveikan paita on juuri sopiva, kasvunvaraa ei juuri ole. Pikkuveikan paita on reilumpi. Tekninen paita toki saa olla melko istuva päällä, että neulos nappaa kosteuden iholta ja siirtää seuraavaan kerrokseen. Mutta pienten vaatteisiin tekee mieli ostaa vähän kasvunvaraa...

Yksi asia jäi kummastuttamaan: paidoissa on huomiota herättävän suuri niskalappu (kuva vasemmassa alalaidassa), joka on onneksi materiaaliltaan melko pehmeää kangasta. Meillä niskalaput eivät ole ongelma, mutta tiedän, että toisten ihoa ne voivat ärsyttää. Mikähän idea näissä jättilapuissa mahtaa olla? Reimalla on tähän saakka ollut pieniä ja pehmeitä niskalappuja.

Reiman aiemmin syksyllä ilmestyneet värikkäät, raidalliset, myöskin Play Jersey- materiaalista valmistelut tekniset vaatteet ovat olleet meillä ahkerassa käytössä sekä kotona että isoveikalla myös päiväkodissa. Hyvin tuntuvat  raitavaatteet kestävän pesuja ja pysyvät napakasti kuosissaan. (Blogikirjoitus, jossa kuvia Maxy-paidasta ja Jaakko-housuista poikien päällä)

Miltä paidat näyttävät?
Oletteko hankkineet teknisiä alus-/sisävaatteita lapsille?
Onko uusi Angry Birds Space-mallisto tuttu?


Mukavaa viikonloppua ja tulevaa isänpäivää! :)

Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

  1. Mä en kans yleensä ole mikään suuri hahmopaitojen ystävä, mutta näissä paidoissa kuva onkin nerokas. Hahmo löytyy, muttei valtaa koko alaa.

    Meillä tytöllä oli paita jo päiväkodissakin päällä ja hyvin toimi! Täydet pojot tästä mallistosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä: hahmo sulautuu taustaan, eikä pompi liikaa silmille. Ja kuitenkin lapsi on onnessaan tutusta hahmosta :)

      Kiva kuulla, että paita on teillä toiminut hyvin.

      Poista
  2. Meidän poika hullaantuisi tästä paidasta... Mutta kääk, en ole varma haluanko päästää noita lintuja vielä meidän vaatteisiin. Kun sama juttu, että en ole hahmovaatteiden ystävä. Toisaalta nuo tosiaan ovat kyllä kivannäköisiä.

    Laitahan vielä lisää käyttäkokemuksia, kun olette jonkin aikaa testanneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun antaa vihaiselle linnulle pikkusormen, se haukkaa koko käden ;) Nämä paidat eivät ole hahmovaatteita sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan sellainen "pehmeämpi vaihtoehto", kun hahmo sulautuu taustaan ;)

      Käyttökokemuksia luvassa myöhemmin, kun ehditään pitämään ja pesemään paitoja muutaman kerran :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)