perjantai 20. syyskuuta 2013

The Pipo

 
 
Tässä se nyt on: himoitsemani punainen lippapipo tupsulla. Pipo on Reiman syksyn mallistosta ja nimeltään Anders. Päällinen villasikoitetta, vuori puuvillajerseytä. Taitteen pystyy kääntämään kasvojen suojaksi talven viimoissa.

Ihana. Hauska, erilainen malli. Ja kerrankin pojille punaista! :) Tykkään kovasti. Mitäs mieltä te olette?
 

Meillä lippapipot ovat olleet suuressa suosiossa niin välikautena kuin talven pakkasissakin. Ja kesällä pojat kulkisivat aina lippikset päässä (äidin yrittäessä vaihtaa tilalle lierihattua...). Oikein mukavaa siis, että talven mallistoon saatiin taas lipallinen päähine ja vielä näin kivan värinen! :) Keskitalven pimeydessä lippa on lähinnä ulkonäköseikka, mutta keväthangilla lipan varjostava vaikutus on oikein tervetullut.

Pipon koko on 54 ja isoveikan pää noin 53. Pipo on sopivan kokoinen, ei liian suuri eikä pieni. Tosin koon sopivuuden näkee tarkemmin vasta leikeissä temmeltäessä.

Vähän jänskättää, että kutittaako tämä sitten käytössä. Poika nimittäin valitti pipon kutittavan sovitettaessa. Vaikka vuori on puuvillaa. Hmm...Palaan käyttökokemuksiin sitten pakkasilla!

 
 
Mitenköhän tätä pipon punaisen sävyä oikein luonnehtisi? Pipo ei ole aivan peruspunainen/joulunpunainen, vaan sellainen hiukan viininpunaiseen vivahtava. Reimashopin kuvasta näette värin parhaiten. Anders-piposta löytyy myös tummansininen värivaihtoehto.

Sovitimme pipoa uuden, keltaisen Reiman parkatakin kanssa, mutta todennäköisesti tätä punaista lippapipoa käytetään eniten mustan ja tummansinisen haalarin kanssa. Piristää tummia haalareita kivasti! (haalareistakin pitäisi laatia postaus lähiaikoina...)

Tässähän alkaa pian ihan odottaa lunta ja pakkasta! Jätettäiskös se kurakausi välistä kokonaan, jooko? ;)

Rentouttavaa viikonloppua kaikille lukijoille! :)

t. Vahteristonemäntä

7 kommenttia:

  1. Joojoojoo kävisi paremmin, kuin hyvin! :)
    Tosi kivannäköinen pipo. Itsekin rakastan tupsupipoja, varsinkin vähän "roikkuvia". Ja toi lippa ois kyllä kätevä!
    Itsekin pitäisi alkaa postaamaan sekä välikausi- että toppajuttuja. :)
    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Tässä pipossa yhdistyy monta hyvää asiaa: lippa (isoveikkaa häikäisee helposti), tupsu (isoveikka oli kovin kateellinen pikkuveikan aiemmin saamalle tupsupipolle) ja pirteä, lämmin väri (äidin mieleen).

      Teidän välikausi-/toppajuttuja odotellen :)

      Poista
  2. Upea pipo ja upea takki!

    Mäkin fiilistelen jo kovasti lumiajatuksella, mutta olen kyllä valmis kokemaan syksyn ensin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä :)

      No, jos oikein tarkkaan mietin, en kyllä vielä haluaisi aloittaa talvea. Ihan jo sen tolkuttoman kolaamisenkaan takia ;) Kaikki vuodenajat on omalla tavallaan kivoja. Syksyllä on jotenkin lupa vain "olla" kiireisen kesän jälkeen (niin hyvin kuin tämä lapsiperheessä yleensä on mahdollista).

      Poista
  3. Mä tilasin tuon pipon meidän tytölle. Tyttö tykkää lippiksistä ja itsekin suosin talvisin lipallisia myssyjä, joten ajattelin, että miksipä tuo ei kävisi tytönkin päähän. Meilläkin valiteltiin sovittelussa vähän kutitusta, mutta oletin sen johtuvan siitä, ettei taas ole talvimyssyihin totuttu. Ainahan ne vaativat totuttelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti pipo sopii myös tytölle, miksei sopisi :)

      Toivotaan, että kutitus on vain sitä pipoihin tottumattomuutta kesän jälkeen. Meidän isoveikka on kyllä aika herkkähipiäistä sorttia, joten pipo jää äkkiä hyllylle, jos päätä kutittaa. Viime talvena oli myös Reiman puuvillavuorinen villapipo, eikä sen kanssa ollut ongelmia.

      Poista
    2. Meillä ei ole Reimaa pipoissa muistaakseni aiemmin kokeiltu, mutta käyttöön on tulossa myös kypärämallinen hattu Reimalta. Meillä kans tyttö on aika herkkis kutiamisten suhteen, joten kiva vertailla kokemuksia.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)