keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Me&i uutuudet: pikkuveikka sovittelee

 

Posti toi Me&i pussukan jo jokin aika sitten, mutta himoitussa keltaisessa poliisiautopaidassa oli valmiiksi pieni tahra/värivirhe, joten vaihtoonhan se lähti. Keltaisessa näkyy kaikki viat herkästi... Nuo palautukset ja vaihdot ovat kyllä aina yhtä tylsiä :/

Nyt on viimein poikien Me&i syyssetit koossa ja päästiin sovittelemaan kameran edessä. Ensin on pikkuveikan vuoro!

Pikkuveikka sai siis turkoosit haaremimalliset velourhousut, joiden pepussa on mielipiteitä jakava marsumainen otus. Minusta nämä ovat aivan ihanat: materiaali uskomattoman pehmeää ja laadukasta, väri täydellinen meidän pienimmäiselle ja tuo "otus" jatkaa kaksivuotiaan taaperoaikaa vielä pikkuriikkisen ;)


Housujen koko on 98/104 ja käyttäjä noin 94 cm. Reilut nämä vielä ovat, mutta kutistuivat myös hieman ekassa pesussa ja minusta tällaiset housut saavatkin olla reilut. Pienempi koko olisi jäänyt hetkessä lyhyeksi.

Kuroimme vyötärön sopivaksi säätökuminauhalla, jonka ansiosta me&i pöksyt menevät hyvin eri mallisille lapsille. Myös pitkät resorit lahkeissa pidentävät housujen käyttöikää, kun reilut lahkeet eivät pääse kantapäiden alle.

 
Meidän marsupeppuinen taaperomme :)  Näiden housujen kanssa sopii onneksi aika moni aiempi me&i paita ja eräs turkoosi angry-paita. Tuo seuraavissa kuvissa oleva poliisautopaita on aivan eri maailmasta.
 

Kirkkaan keltainen paita "one police car" on minun ehdoton suosikki syksyn malliston paidoista. Niin pirteä ja silti se toivottu autonkuva mukana :) Paita on varsin kapeaa mallia ja pienempi koko olisi voinut jäädä kapoiseksi  pesun jälkeen harteikkaalla pikkuveikalla. Helmassa on pituutta minimekoksi saakka ja hihat on käännetty resorin verran. Paidan koko on sama kuin velourhousujen eli 98/104. Tässä kuvassa olevat housut eivät ole me&i:lta.


Helmassa on tosiaan pituutta, mutta minusta se on vain hyvä asia. Pitkäselkäisillä pojillamme jotkut paidat (mm. kesäiset Maxomorrat) tahtovat jäädä pesun jälkeen selästä lyhyiksi. Näissä  me&i paidoissa ei ole ainakaan tähän asti ollut sitä vaaraa! :)



Pii-paa pii-paa hälyytys! :)


Pikkuveikka oli silminnähden iloinen uudesta poliisiautopaidastaan :) Ja niin on äitikin. Isoveikka on hieman kateellinen...

Mitäs tykkäätte? Onko näitä keltaisia piipaa-paitoja matkalla teillekin?

Mukavaa keskiviikkopäivää kaikille! :)
t. Vahteristonemäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)