perjantai 23. elokuuta 2013

Onko koira kotona? (Po.p)

 
 
 
On! Lankesin. Myönnetään. Koirapaita on vaan niiiin ihana. Ja sitten tuli se viimeinen naula arkkuun :" housujen ostajalle paita puoleen hintaan". Eihän sitä voinut vastustaa! ;)

Olin yksin kaupungissa ja piipahdin Po.p:in myymälään katsomaan, josko koirapaidasta olisi jäänyt meidän kokoa jäljelle (kun verkkokaupasta loppuivat alkuunsa). Siellä oli! Tai no...122/128 on hiukan reilu vielä 117 cm pojalle, mutta sehän ei yleensä ole ongelma. Hihoja voi hyvin kääntää resorin verran.
  
 

Eipä ollut vaikea valita, mitkä housut ottaisin paidan kaveriksi. Syksyn keltaiset sammarit tietysti. Niistä ei tosin ollutkaan kokoa 122 (paitsi slimmistä, joka ei sovi tälle jässikälle) ja jäin arpomaan lahkeen riittävyyttä. Ystävällinen myyjä lupasi, että sovitetaan rauhassa kotona ja soitan sitten, jos haluan vaihtaa  saman mallisiin farkkuihin, joista löytyy isompaa kokoa. Lupasi laittaa oikean kokoiset farkut sivuun, jos soitan saman päivän aikana. Reilua. Hyvää palvelua :)

Onneksi ei tarvinnut vaihtaa. Pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen poika solahti housuihin juuri mukavasti :) Oikein hyvän malliset housut, joustava säätövyötärö ja istuvat nätisti pepusta. Ja tuo väri! Haluaisin samanlaiset itselleni!

Kuvissa isoveikka keikaroi samalla reissulla hankitun, suuren suosion saavuttaneen, ekan oman sateenvarjonsa (Spider Man) kanssa. Pikkuveikka sai Puuha Pete-varjon :) Näitä varjoja myytiin kirpparilla uutena.


Koirapaitaa ja sammareita on pidetty jo Flamingo(kylpylä)-reissulla mummin ja papan kanssa sekä yhtenä päivänä päiväkodissa. Siisteinä ovat säilyneet. Housuja en ole vielä pessyt. Paidan pesin nyt tänään ekan kerran ja minusta näyttää, että se lyheni ja leveni aika lailla :( Onko muilla samanlaisia kokemuksia? Ihan normaalissa 40 asteen pyykissä pesin ja huomasin muutoksen kuivumaan laittaessa. Toki yritin muotoilla paitaa venyttämällä pituutta, mutta eihän se siitä paljoa muuttunut. Kurjuus. Pinta sentään selvisi siistinä pesusta.

"Onko koira kotona? Ei, miesten kanssa metsällä. Onko koira kotona? Ei, naisten kanssa saunalla. Onko koira kotona...?" Muistatteko tällaista käsileikkiä/lorua?

t. Vahteristonemäntä



4 kommenttia:

  1. Tyylikäs asu, hyvät syksyn värit! :)

    Harmillista tuo leveneminen ja lyheneminen, meillä pari popin paitaa kokenut saman kohtalon... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin munkin mielestä :)

      Harmi, että teilläkin käynyt samoin joidenkin ko merkin paitojen kanssa. Luulin, että Po.p olis laatukamaa :/

      Poista
  2. Meiltä tuo paidan koira löytyy ihan elävänä versiona, niin meiltä jää kyllä väliin tämä uutuus. :) Sen verran on tuossa nahkarullassa kestämistä, että paitoihin en kyseistä kapistusta enää halua. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bassetit on suloisia omalla tavallaan, tosin taitavat olla aikamoisia jääräpäitä myös ;)

      Ymmärrän :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)