maanantai 29. heinäkuuta 2013

Reiman päiväkotiuskottavaa kerrospukeutumista


Reimalla puhaltavat uudet tuulet tänä syksynä, kuten olemme saaneet Reiman facebookista ja useista blogeista lukea. Mutta yllätyksiä riittää edelleen: syksyn mallistossa on myös aivan uusia Play Jersey-sisävaatteita!

Näitä on kaivattu! Kotona voi hyvin kirmailla halutessaan pelkässä teknisessä kerrastossa ja lisätä vaan väli- ja/tai kuorikerroksen ulkoilua varten. Tai vaihtaa sisävaatteet tekniseksi kerrastoksi ulos lähtiessä. Päiväkodissa ja koulussa ei vaatteidenvaihtoon tahdo löytyä aikaa, kun on kiire kavereiden perässä pihalle. Reimalla on ratkaisu: tekniset, mutta päiväkotiuskottavat Play Jersey-asut, jotka toimivat  sisätouhujen lisäksi myös reippaammissa ulkoleikeissä.

Kuvassa (Reiman facebookista) tytöllä on pallokuvioinen paita ja -leggarit ja yksivärinen tunika. Minä tykkään! :) Mitäs muut pidätte?

Heti tulee tietysti poikien äitinä mieleen, että minkähänlainen on poikien vastaava sisävaatekokonaisuus? Kenties jonkinlainen jumpsuit?

t. Vahteristonemäntä

2 kommenttia:

  1. Varsin mielenkiintoista! Meillä ei ole oikein ollut mitään Reimaa, en ole tykännyt kuoseista yhtään. Mutta viime aikoina on tosiaan taidettu siellä ottaa askel parempaan suuntaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :)

      Luulen, että tulevana syksynä monet aiemmin Reimaa vierastaneet joutuvat kääntämään kelkkansa ;)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)