torstai 4. heinäkuuta 2013

Mustikkakielet liukumäessä

 
 
 
Tänään iltasella teimme retken leikkipuistoon, jonka vieressä on kiva, pieni metsikkö kypsyvine mustikoineen. Toissapäivänä osa oli vielä hieman raakoja, mutta nyt sato tuntui kypsyneen lisää ja pojat poimivat marjoja sormet sinisinä siniseksi muuttuviin suihinsa. Ja sitten vertailtiin kielten väriä! :)
 
 
 
 
 
 
 
Sun paidassa on jo mustikkaa...onkohan mulla?
 
 
Kiipeilykivet ovat ihan siinä vieressä ja välillä piti käydä hyppimässä kiviltä alas.
 
 
 

Pienen lähileikkipuistomme paras "laite" on liukumäki. Tai ei se leikkipuisto nyt ihan naapurissa ole. Mittasin joskus, että vartin verran sinne kävelee reipasta tahtia, jos pikkuveikka on rattaissa. Mustikka-apajat ja leikkipuisto yhdellä kertaa kuitenkin :)



 
P.s Kävin tänään siellä työhaastattelussa. 48 hakijasta 3 haastateltiin. Tuntui mukavalle kuulua tuohon porukkaan näiden kotivuosien jälkeen! :) Työt alkaisivat aikaisintaan elokuun alussa, mutta kuitenkin mahdollisimman pian. Onneksi on pojille hoitopaikat elokuulle. Jännitin aikamoisesti haastattelua pitkästä aikaa, mutta onneksi jännitys karisi siinä haastattelun aikana. Nyt sitten odotellaan, kuinka käy! :)

1 kommentti:

  1. Mikä on paras konsti mustikkatahran poistamiseen vaatteesta? Kokemuksia?

    Mulla on nyt pikkiksen uusi, äitin lemppari, Me&I Dinosaur-paita (kuka tampio pukee sen lapselleen mustikkametsään?!) koneessa seuranaan Vanishia ja esikäsitelty Dr Beckmann-tahranpoistoaineella. Kädet ristiin!

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)