keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Metsolahairahdus

Tänään sorruin sitten minäkin tilamaan Metsolaa alesta! Meillä ei ole näitä ihanuuksia (sitä omaa kirpparilta löytynyttä autopaitaa lukuunottamatta) ollutkaan, mutta monesta blogista olen näitä värikylläisiä froteita ihaillut.

Pikkuveikalle tulee:
MetsolaSS13: T-paita SS, Raitainen (turkoosi/valkoinen)
MetsolaSS13: Paita LS Minicar
Metsola SS13: Lätsä, keltainen sametti

Isoveikka saa:
MetsolaSS13: MetsolaSS13: Paita SS, Oranssi, valkoiset kantit

Yritin saada kuvia Metsolan sivuilta, mutta tuloksetta. Pari linkkiä sentään:
Lastenvaatteet - MetsolaSS13: MetsolaSS13: Paita SS, Oranssi, valkoiset kantit (86-140cm) - ALE -40% - Metsola - Lasten Metsola Oy verkkokauppa - Lasten vaatteet

Lastenvaatteet - MetsolaSS13: T-paita SS, Raitainen (turkoosi/valkoinen) (80-140cm) - ALE -40% - Metsola - Lasten Metsola Oy verkkokauppa - Lasten vaatteet

Mitäs tykkäätte? Millainen näiden mitoitus muuten on? Otin varoiksi yhtä kokoa lapsen pituutta suuremman koon ja pikkuveikalle ensi kesäksi jopa kahta kokoa isomman tuosta turkoosi-valkoisesta t-paidasta. Nämä pojat venyy kuin kesäheinä! :)

Kuten huomaatte, on tilaus pikkuveikkapainotteinen. Tämä herra 4,5 v on uponnut jo niin syvälle hahmopaita(ja lippis)maailmaan äidin estoyrityksestä huolimatta, että taitaa hänen kohdallaan ihanat retrovaatteet olla historiaa. Haikea huokaus. Housuista onneksi kelpaa vielä tämänkaltainen tyyli :)

Jatkossa sitten nähdään käytännössä, miten tuo frotee käyttäytyy meillä, kun vaatteet eivät pehmene huuhteluaineessa eivätkä pörhisty kuivausrummussa, vaan kuivataan ihan perinteisesti telineellä/narulla. Positiivista, että tänä päivänä saa vielä jotain vaatteita pestä 60 asteessa! Onko teillä kokemusta, kärsivätkö näiden värit alhaisemmasta pesulämpötilasta?

Kelta-oranssia pakettia (turkoosilisällä) innolla odotellen!  (ja vähintään yhtä kiihkeästi seuraavia kotihoidontukia...)


t. Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

  1. Minä pesen kaikki metsolat neljässäkympissä ja kuivaan narulla. En käytä huuhteluainetta. Hyvin toimii niinkin.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :)

      Kiva kuulla, että omat pesu- ja kuivaustottumukset toimivat Metsolan froteille myös.

      Poista
  2. Tarvinneeko mainita, että tykkään Metsolasta :D Meidän hoikilla lapsilla froteepaidat on menneet n. koon pituuteen. Tai en ole vielä luopumassa 3veen ihanuuksista kokoa 98, ja hän sen pituinen varmasti jo on - ovat vielä sopivat. Mä pesen melkein kaiken 40 asteessa eikä kärsi värit, froteet laitan kyllä kuivausrummun kautta, joten narukuivauksesta en osaa kommentoida :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :)

      No ei tarvi mainita, että tykkäät Metsolasta ;)

      Hyvä tietää, että 40 asteen pesu riittää pitämään värit myös Metsoloissa. Toisaalta pyöritän Marimekko/Tutta-pyykin kuitenkin pesuohjeen mukaisesti kuudessakympissä, joten voihan noita Metsoloitakin sitten 60 asteessakin välillä pestä.

      Metsolat taitavat olla siis aika keskimääräistä kokoa. Harteikkaalle pikkuveikalle (93 cm) otin 98 cm talveksi ja 104 cm ensi kesäksi. Isoveikalle (117 cm) tulee 122 cm, koska on pitkäselkäinen, harteikas ja rotevaraajainen. Hänellä on vaatteiden yläosa pitänyt aina olla alaosaa suurempi.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)