lauantai 11. toukokuuta 2013

Lintupaidat laskeutuneet!

Pipojen lisäksi vihaiset linnut lensivät meille myös paitoina - tässä ne nyt ovat! Odotettu paketti avattiin poikasten kanssa yhdessä repien ja hetihän nuo punaiset ihanuudet olisi pitänyt päälle saada...(minä koitan säästellä niitä ulkokäyttöön eli ihan oikeille t-paitakeleille)


Laatu yllätti minut positiivisesti, se on keskimääräistä parempi. Reimalta ei ole tietääkseni tullut pitkään aikaan trikoopaitoja, joten hiukan jännäsin paitojen laatua. Toisaalta olen viime aikoina pettynyt Tutan heikentyneeseen laatuun; mielestäni selkeä laatumuutos on nähtävissä vuosien 2008 ja 2011 välissä (poikieni syntymävuodet).

Paidat ovat miellyttävää sileää neulosta ja nurjalla puolella on kosteutta siirtävä kerros. Tältä ominaisuudelta odotan näyttöä hikinorot ohimoilla juoksevan esikoisemme käytössä. Painatus vaikuttaa laadukkaalle, samoin ompelu. Paidat tuntuvat kokonaisuutena tavallisen t-paidan ja teknisen paidan risteytyksiltä.


Paitojen koot vastaavat odotettua normikokoa. Eivät ole erityisen suuria, mutteivat pieniäkään.

Etupuolen suuren lintu-aiheen lisäksi hihassa on teksti "Angry Birds Reima". Harmi, ettei lintuaihe jatku selkäpuolelle, kuten joissakin muissa tämän sarjan tuotteissa!

 
Tänään kauppareissulla näin sitten livenä mustan Angry Birds-paidan ja se olisi kyllä ollut vähintään yhtä kiva, jollei kivempikin...Vältin mustaa järkisyistä kesäpaitojen kohdalla, kun se on auringossa melkoisen kuuma. (eikä mitään muttia!) ;)

Mitäs mieltä olette näistä lintupaidoista ja muista sarjan tuotteista? Suosikkeja?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)