torstai 16. toukokuuta 2013

Lenkkareita onko heitä?

Kun nyt päästiin käsiksi kenkäasioihin, niin jatketaan samoilla linjoilla. Lenkkarit ovat kasvavien poikien ehdoton kesävaruste niin kotipihassa kuin metsäpoluillakin. Minusta pelkillä crocseilla tai sandaaleilla ei pärjää, jos meinaa juosta, pelata jne. Mutta millaisia lenkkareita ja riittääkö yksi pari?

 
Yläkuvassa on isoveikan (4 v) kesän lenkkarit. Vasemmalla Freedog-vilkkulenkkarit, löydetty AntonNinan alekorista talven aikana. Koko pitäisi mahtua vielä syksylläkin.

Keskellä Reiman konepestävät tämän kauden lenkkarit, jotka valitettavasti vaurioituivat mopokurvailussa asfaltilla, kuten edellinen teksti kertoo. Nämä ovat ehtineet olla käytössä ehkä viikon päivät ja ovat olleet tosi helpot pukea ja hyvät jalassa. Ja mustat! (nelivuotiaalle tärkeää)

Oikealla Reiman tennarit, myöskin tämän kauden mallistoa. Nämä puetaan kaupunkiin ja vierailuille jne. Äitin lempparit. Tällaiset on myös pikkuveikalla.

 
Poikasten menomonot jonossa. Näillä mennään tällä hetkellä omassa pihassa ja lähiympäristössä. Vauhdikkaasti. Pikkuveikalla Reimatec-lenkkarit, jotka ovat muuten kirpparilöytö! :) Isoveikalla jalassa nuo kovia kokeneet Reimat, jotka ovat siis kärkien reikiä lukuunottamatta vielä oikein siistissä kunnossa (ja seuraavalle asfalttimopoilulle laitan ilmastointiteippiä kärkiin!). Onneksi reijät eivät ole aivan läpi.

 
Katos! On se äiskä ostanut joskus jotain itelleenkin ;) Talvella bongasin jostain marketista Vikingin goret hyvässä alessa ja tartuin kiinni. Näitä en ole vielä käyttänyt, tänään esille ja hiukan hypistelin. Ihanan värikkäät :)

Merkki on itselle melko tuntematon, mutta ilmeisen laadukas. Katsotaan, miltä tuntuu jalassa pidemmän päälle. Vanhoista lenkkikengistä tuli jo viime kesänä pihajalkineet, joten nämä tulivat tarpeeseen. Vielä kun saisi nämä viimeiset flunssan rippeet karkotettua, että pääsisi sinne lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)