tiistai 21. toukokuuta 2013

Kiekkumarallaa Villervallaa...

Tänään posti toi odotetun paketin Skidiltä - ja missä ajassa! Tilasin vasta pari päivää sitten. Todella nopea toimitus! Enpä ole ennen tällaista tavannut! :) Muistan muidenkin kehuneen tämän puodin nopeita toimitusaikoja.

Tässä ne nyt sitten ovat, meidän ekat Villervallat. Vihreä hattu ja huivi esikoiselle ja siniset puolestaan pikkuveikalle. Olen tosi tyytyväinen hattujen laatuun: värit ovat upean kirkkaat ja kangas laadukkaan oloista. Leveästä lieristä ja säädettävyydestä plussaa.

Ainoa miinus toistaiseksi on, ettei hatuissa ole "ilmareikiä". Meidän hikipäillä ne olisivat tarpeen. Mutta ehkä ne pilaisivat tyylin tai jotain. Miten nämä hatut ovat teillä kestäneet pesuja?


 
Otin molemmille normaalikokoa isomman hatun, kuten minua täällä lastenvaatteiden blogimaailmassa neuvottiin, ja se oli hyvä ratkaisu. Hatut ovat sopivan reilut ja suojaavat siten hyvin silmiä ja niskaa (katso kuvat alla).


 
Pikkiksellä on muuten päällä kummitätini aikanaan nelivuotiaallemme hankkima paita, joka on tehty Marimekon trikoosta ja personoitu pienellä kuvalla. Joku ompelija on siis näitä tehnyt. Saimme paitoja myös pitkähihaisina ja ne ovat kestäneet tosi hyvässä kunnossa kovasta käytöstä ja useista pesuista huolimatta isoveikalta pikkuveikalle. Tykkään raidoista ja Marimekosta itekin, mutta lapsille ne tuntuvat aika kalliilta hankkia uutena. Onneksi kirppareilta tekee joskus löytöjä :)

 
Iltalenkillä piti kokeilla isin vanhaa potkulautaa, josta taitaa tulla herra 4 veen tämän kesän menopeli nro 1. Edellä harppova pikkuveli oli aika mustis potkulaudasta ja pettyi vielä toisen kerran, kun ei mentykään kattomaan "ii-haata" (heppoja)...Mutta ihanaa tämä vihreys ja lämpö! :)

2 kommenttia:

  1. Heipsan! Onpa ihanan pirteät hatut ja huivit! Itsekin tykkään pukea veljeksiämme (3,5v ja 8,5 kk) samanlaisiin ja -tyylisiin vaatteisiin. Kiva blogi sulla ja ihanasti kirjoitat! :) vaikka meidän veljespari jo leikkii yhdessä, niin toi aika on varmasti antoisaa, kun leikit menevät jo kunnolla yhteen. Vai menevätkö? :) ihanaa kesää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kylläpä lämmitti aloittelevan blogistin mieltä :)Tervetuloa lukemaan!

      Poikien (4 v 5kk ja 1 v 10 kk) leikit menee koko ajan paremmin yksiin, mutta kyllähän tuo suurehko ikäero tuo omat hankaluutensakin. Sisällä leikkivät useimmiten edelleen rinnakkain esim. pikkuautoilla ja ulkona puolestaan enemmän yhdessä. Pienempi ei vielä puhu kunnolla ja tulee siksi usein väärin ymmärretyksi. Molemmat ovat myös varsin temperamenttisia...

      Oikein mukavaa kesää myös sinulle! :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)