maanantai 13. toukokuuta 2013

Hupparikokeiluja ja eläinkunnan edustajia H&M:ltä

Ilman tätä blogia ja muiden blogien lukemista en olisi varmaan koskaan päätynyt etsimään lapsille huppareita H&M:ltä. Kyseinen ketju ei kuulu "lemppareihini" nelivuotiaani ilmaisua käyttääkseni, mutta kyse on tainnut olla lähinnä ennakkoasenteesta ja kokemuksen puutteesta. Kirpparilta olen ostanut kyseisen ketjun paitoja ja housuja, jos ne ovat muuten miellyttäneet. Lasten sisävaatteissa Lindex on vaan jostain syystä ollut tutumpi ketjumerkki minulle, samoin ns. ruokamarkettien valikoimat.
 
 
Verkkokaupasta sopivat koot ja värit oli jo myyty loppuun, joten tieni vei tilaisuuden tullen (miehelle piti ostaa kevättakki) ihan oikeaan kauppaan. Hupparit vaikuttavat hintaansa (10 euroa!) nähden varsin laadukkailta, materiaali on jopa yllättävän paksua. Tietysti pikkupiru olkapäällä heti mutisi, että odotas vaan ekan pesun jälkeen...mutta se nähdään sitten aikanaan. En itseasiassa epäile kauheasti noiden kestoa, kun vaikuttavat oikeasti ihmeen hyvälaatuisilta.

Keltaista ja vihreää ei livekaupastakaan enää saanut, mutta oranssinpunainen on oikein kiva väri meidän punapigmenttiselle isoveikalle ja sille otin kaveriksi neutraalin harmaan (ylin kuva). Tuo hihaton dinosauruspaita (äiti, se on tiireksi!) suorastaan pyysi päästä murisemaan  4 v poikaseni päälle. Oranssi pikee kuvan reunassa lähti koriin sillä ajatuksella, että on joku vähän siistimpi paita vaikka vierailuja varten. Väri edelleen mainio punapäällemme ja 30% ale kiva plussa.

 

Noita sortseja tutkailin jo nettikaupassa, mutta en viitsinyt maksaa postikuluja vain niiden tähden, joten ostin niitä sitten samalla hupparikaupoilla ollessani. Tuollaisia kevyitä trikoosortseja menee pikkuveikalla varmasti kahdet päivässä kesäkuumalla ja isommalla koltiaisellakin usein sortsit per päivä, joten niitä ei kai ole koskaan liikaa. Eihän? Vitosella raaskin ostaa useammat kerralla. Nuo eläinhahmot takataskuissa olivat lapsen mielestä oikein hauskat jo sovitustilanteessa (äiti, kato, mulla on tiireksi mahassa ja pepussa virtahepo!).

 
Pikkuveikka sai hupparien lisäksi sinisävyisen vaatekaappinsa täydennykseksi ekat uudet farkut (ei kirpparilta tai veikan perintöä), parit sortsit ja lippiksen, josta hän oli kovin pollea! :) Tassutteli niin antaumuksella uusien tamineidensa päällä, etten meinannut saada kuvattua niitä suorina...tuossakin kuvassa näkyy vähän pikkuista jalkaa :)

Millaisia kokemuksia teillä muilla on H&M lastenvaatteista? Näistä huppareista? Entä mitä mieltä olette ko ketjun mitoituksesta? Itsestä tuntuu, että ovat hiukan pienempää kokoa kuin monet muut. Otin sitten kaikki vaatteet yhtä numeroa isommassa koossa ja kotona soviteltaessa ne olivat kyllä aika reiluja...ainakin ennen sitä jännättyä pesua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)