lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kirpparilla!


Tänään oli iiihana shoppailupäivä! :) Heti aamusta lähdettiin koko revohkan voimin liikenteeseen ja kotiin palattiin vasta myöhemmin iltapäivällä.

Lanttila-kirpparilta nappasin pikkuherralle Me&i mustat velourhousut 4 € ja varsin siistikuntoiset Reiman välikausinilkkurit ensi kevääksi 5 €! Juu, tiedetään, että jemmaan varusteita varsin pitkälle, mutta jolleivat popot sovi, laitetaan ne kiertoon :)

Isompi herra ei saanut tällä kertaa vaatetta ja alan pikkuhiljaa hyväksyä sen tosiasian, että 116 cm on jo sellainen vaatekoko, että ehtii monesti kulua loppuun yhdellä lapsella tai yhdessä perheessä. Huomaan myös tulleeni tarkemmaksi laadun suhteen: pitää olla lähes uudenveroinen vaate, että pääsee kassalle saakka.

Pojat ilahtuivat kirjapinosta, joka paljastui kirpparikassista: Pupu Tupunaa, Aristokatteja, tonttuja, dinoja ja poneja. Lelujen ostamisesta koen huonoa omatuntoa, mutta jostain syystä kirjat tuntuvat "järkeville ja tarpeellisille" ;) Voiko kirjoja olla liikaa???

Lapsi-messut pyörivät parhaillaan Helsingissä. Toisaalta kiinnosti lähteä hiplaamaan vaaterekkien uutuuksia, mutta mukavuudenhalu voitti tänä vuonna. Messuilla käyminen on kuitenkin varsin raskasta viihdettä. Ja onhan tuota välimatkaakin messupaikalle. Reiman uusi Angry Birds-mallisto olisi toki ollut kiva nähdä livenä, mutta tuleehan se kuulemma ensi viikolla verkkokauppaan ;)

2 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä!

    Mä olen joutunut toteamaan myös, että poikien 104 koon vaatteita on vaikea enää löytää hyviä käytettynä. Harmillista! Ulkovaatteita kyllä Huuto.netistä ja Facebook-kirppareilta tulee hankittua 2nd handina.

    Samoja t-paitoja näyttää meillä ja teillä olevan ensi kesänä. :) Ainakin Me&I Dinosaurus-paita ja Lindexin Paloauto.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, täytyykin tutustua noihin facebook-kirppareihin, ne ovat mulla ihan uusi tuttavuus :)

    Lindexin paloauto oli tosiaan kiva löytö, kun ei ole hinnalla pilattu. Laatu vaikuttaa hyvälle, kun on sellaista sileämpää neulosta. Mutta pesun jälkeenhän se totuus usein vasta paljastuu... Pikkuveikka sai sinisen version, joka ei näy kuvassa.

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)